Lite bilder =3


Miranda nallee


Mirandaa=3
=3
=3

The Sims 3 + min dag!

Jag som trodde det skulle va najs men det var bara BAJS!! Asså The Sims 3 skulle komma ut idag ( 19 februari 2009 )!!
Men nej, nej! Den kmr visst ut 4 Juni! Jag säger bara
BAJS! Aja, då blir det ju mer spännande sen när man väntat så länge ;P

Ja, åter till min dag :P  Idag så hade jag sovmorron! Hihih! Nina, 6 timmar skola! Sen kan vi bara vänta till att vi ska åka till FJÄLLEEN!! :D  Efter sovmorronen hade vi syslöjd. Jag ska göra en nessesär. Har ingen aning om hur det nu stavas, men ni förstår vad jag menar ;)  Den kmr va vit med röda mönster. Tråkigt va? Men aja. På morronen trode jag att det skulle vara nästan sista gången jag spelar The Sims 2 men så blev det inte ;D  På lördag missar jag badmintonen :(  Jag brukar spela med samma person där. Tycker faktiskt att det är bra :D  Men nu så ska vi till fjällen så jag hinner inte dit :/  Men man åker inte till fjällen VARJE dag :D 


Haha! När jag åkte till skolan så pratade jag med Juliag i mobilen. Helt plötsligt märker jag att jag åker förbi Fanny & Juliaj med tunnelbanan. Då går jag av på nästa station och går på nästa och där står BARA FANNY och frågar om jag har sett Juliaj. Jag sa bara att jag såg henne när jag åkte förbi dom. Fanny berättar att när hon gick på tåget så bara försvann Juliaj. Hon verkade inte orolig men fundersam. Hon försökte ringa Juliaj men hon svara inte eftersom Fannys mobil inte hade så bra teckning. Då ringer Juliag till min mobil och hon frågar om jag är med Fanny & Juliaj och samtidigt frågar jag om hon är med Juliaj. Hon säger att hon inte är med Juliaj och så berättar jag vad som hänt.
Fanny och jag går av på nästa och väntar på nästa tåg om Juliaj kanske gått på den. Men på tågstationen ser vi vår lärare och vi säger hej. Så skrattar vi lite. Men när vi går på tåget så är Juliag där ist för Juliaj. Juliag ringer Juliaj och Juliaj säger att hon nästan är framme. Alltså var hon i samma tåg som Fanny innan. Hoppsan, hur kunde vi missa det?? Tänk så knäppt det kan bli x'D

Hihi, sööta!


Vi drar till fjällen, fest hela kvällen...

Nina och jag ska åka till fjällen på lördag! Först så ville jag åka snowboard men jag åångra mig ;P
Ja, så nu är det så att vi BÅDA ska  åka skidor!! Hennes och min pappa ska ju förstås vara med, hehe ;D
Ååh!! Det ska bli så kuul!! Vi åkte förra året också! Woohoo!!! På torsdag (imorrn) kmr The Sims 3 ut! YES! ÄNTLIGEN! Inte för att jag är spel-beroende men ändå ;P

Nästa vecka kmr min kusin hem till oss. Då är inte jag hemma men då har iaf Emma och mamma kommit tbx! Hehe... Tråkigt att jag inte är här när Emma kmr! Men kul att hon ÄNTLIGEN kmr!

•♥♦♣ coolt, visste inte att man kunde göra så ;P


TACK OCH HEJ!


hihi ^^ kolla

  .//^ ^\\
(/(_♥_)\)
._/’’*‘‘\_
(/_)^(_\)  En huuund <33

hihi ^^ kolla

  .//^ ^\\
(/(_♥_)\)
._/’’*‘‘\_
(/_)^(_\)  En huuund <33

Min vecka

Emma är i London :'( ! Saknar henne för t.ex i torsdags när jag kom hem före pianon så var ju förstås hon inte hemma.
HON BRUKAR VARA DET!!! Hon sa att hon skulle läsa min blogg på måndag :D Yeey! Ska iaf försöka att skriva mer i min blogg fast det är svårt, för ibland vet man inte vad man ska skriva. Men så hade vi "Roliga timmen" i onsdags i skolan. Då får vi i klassen äta godis och kolla på film och så. Allas favorit lektion xP  Nästa vecka ska jag åka till fjällen med en av mina bästa kompisar Nina! Jag ska typ åka snowboard (för första gången :S). Heh, HJÄÄLP! Om ungefär två veckor kmr Emma hem. Men jag ska berätta en jätte kul sak från skolan :D  Alltså nu har typ jätte många hållt på i tjejtoan i skolan med nån grej som heter "Svarta/Vita Madam"! Alla blir jätte rädda för man ska ha helt släckt i toan och så ska man skvätta vatten på spegeln. Sen ska man säga "Svarta Madam, Svarta Madam, kom fram, kom fram". Alla säger att dom såg "Svarta Madam" men jag har ingen aning om jag ska tro på dom lr inte... Fast det är ändå en kul grej.
KOMMENTARER OM DET HÄR LÄSER JAG GÄRNA :P
Nu kollar jag på TV på ett program som heter Scrubs. Heh, inte min favorit men ändå... :P  Idis! Tror du på "Svarta/Vita Madam"? Svara på kommentarer!!! :D  Imorrn på morronen kl halv tio. HAHA! Okej, ska äta Tacos! Hinner ej skriva mer! Bye alla!

Frågor

Många frågar om mitt namn på kommentarer och sånt så jag kan berätta (en gång till) om mig då.
Jag heter Amanda och är 11 år. Jag gillar teater, ibland sjunga (fast att jag är dålig) och jag gillar djur.
Jag är dålig på att skriva i min blogg för jag skriver så sällan. Egentligen är det bara två som har frågat vad jag heter men ändå, så att det inte blir fler som frågar :P Mina intressen är gå på teater, spela piano och spela badminton.
Har ni andra frågor så fråga på kommentarer så kan jag svara. :)

sjuk... :(

Jag var sjuk idag!!!

Igår kväll så hade jag jätte-ont i halsen, sen hade jag det på morgonen också. Emma är också sjuk, fast hon är i London... Sen mådde jag dåligt också så jag åkte inte till skolan. Så idag har jag kollat på en film, nån svensk film.
Fast den var ganska bra! Jag åt en daim glass också, dom är goda :D Ja.. Har inte hunnit göra så mycke mer idag...
Daim...


Mååndaag

Då va de månda igen... Jag hade hellre stannat hemma än att gå till skolan... Men iaf så hade vi inget spec. i skolan..... De va lite jobbigt......... Gillar inte måndagar och onsdagar.... De händer inget roligt då (förutom när jag har teater på måndagar). Jag brukar ju inte skriva så mycke i min blogg och jag vill inte skriva allt... Om NÄSTAN FYRA VECKOR kmr Emma hem igen! Jippiii!!! På teatern övade vi inte alls på vår pjäs men vi lekte en så rolig lek / teaterövning så vi ville inte sluta xP Nästa gång ska vi nog öva hela tiden istället tror jag.


HAHA! NU HAR JAG INGET MER O SKRIVA!!!

Hälgen

På hälgen åkte min BÄSTA (och ända :S) syrra till LONDOON!!! :'( Saknar henne redan! Men jag var med min bästa kompis!!! :D De va bra! Men min mamma, pappa och Emma (syrran) vakna 05.00 o ja vakna 05.30!
Sen så åkte vi till flygplatsen. Där kom Emmas kompis Afroz för dom skulle åka samma flygplan. Hela klassen skulle åka till London men man fick typ fixa flyget själv. Sen åkte dom! :'(     Snyft..... Aja... Emma kmr tillbax om en månad... SAAKNAAR HENNEE!!!


RSS 2.0