I Finland hos mormor

Nu är jag hos Finland hos min mormor och har varit här i ett par dagar nu =) 
Det är så skönt här!! Igår så badade vi bastu i mormors bastu och sen sprang vi ut och badade och så in igen. =D Och man behöver inte ens tänka "Juste nu kan man inte basta mer, varmvattnet tar slut, elen kostar balblablalala..." för man hämtar vattnet från sjön och värmer upp det själv i bastun osv... =P Sen efter att vi hade badat bastu gick vi upp till mormors hus och åt middag. Kolsoppa!! Det kanske inte låter så spec. gott men det är det!! x)

Idag har mamma och jag cyklat runt byn och sen åt vi av mormors tårta, gooott!! =D
Vi kommer säkert att bada bastu idag med 8)
Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder men ni får helt enkelt göra egna bilder i era tankar xP ;)

//Manda =)

If I were a boy - Mikan & Manda


Bloggar fran Turkiet

Hej!
Nu sitter jag och bloggar fran Turkiet! =) Det ar darfor dom tre sista bokstaverna i alfabetet inte syns.
Det har varit valdigt varmt har och luften ar ganska fuktig. Men det har varit jatteskont att bada i havet och det ar jattestora vagor. =D Det ar varkligen jatteroligt att bara flyta pa vattnet och aka med vagorna.
Forra veckan var jag hos Linn pa hennes landstalle och sista dagen blev jag lite brand pa axlarna och nu har det ju saklart bara blivit varre.. -.- =P
Imorrn blir det nog shopping-dag.

Langtar till nasta vecka nar Emma kommer hem fran Etiopien =D Men det kommer nog att kannas konstigt for henne, jag menar hon jag ju varit dar ett halvar! Aka tunnelbana, ga pa stan, och ja, allt! Dar ar det ju helt annorlunda an i Sverige... Aja... Ses nasta vecka Emma!! <3

Pappa kollar pa fotboll sa jag sitter bara vid datorn nu.. =)
Tanker pa alla filmer som jag ska se pa bio iar och nar sommarlovet slutar sa borjar vi sjuan.. Dvs mycket att se fram emot!

Hahah, det har inlagget blev mycket blandat med olika saker... ;)
//Manda =)

RSS 2.0