Sommartider hej hej!

Aaa!! Snart äre sommarlov!! ♥♥♥♥
Den här veckan kommer ju vara helt chill; måndag - vanlig skoldag, tisdag - utflykt med klassen, onsdag - vanlig skoldag, resten - LOV!!
Nästa vecka; måndag - LOV, tisdag - inte helt vanlig dag antagligen även kortare dag än vanligt, onsdag - städdag, torsdag - SKOLAVSLUTNING!!!!!! Way hoo! resten - SOMMARLOOOV!!!
Me love life =))))
Jepp så ser mitt liv ut under.. aa ända till mitten av augusti.

KRAM

Officiellt

Hejjen männschor!!
Nu är jag officiellt 14 år gammal! Aa eller för två dar sen. Gosh I'm old.
Just nu sitter jag och lyssnar sönder (inte för att det går!) Veronica Maggios skiva "Satan i gatan". LOVE!
Imorrn ska jag hursomhelst städa hela vårat hus hos pappa för jag ska tjäna 200 kr för Operation Dagsverke. Muy fun. =) Tha manni ska gå till välgörenhet vilket jag tycker är jättebra.
En liten avrundning på vad som har hänt på senaste tiden ;)
KRAM

Snacka skit

Idag hade niornas Friends en Charlie-timme med vår klass och vi pratade om att snacka skit om folk bakom folks ryggar. Då frågade dom "Vilka här har snackat skit någon gång?" och dom sa att vi skulle vara ärliga. Jag började tänka på det och när det skulle kunna finnas tillfällen då jag har gjort det men det enda jag faktiskt kom på hade hänt i tvåan. Då märkte jag att alla hade lyft upp sina händer och alla stirrade på mig och då gjorde jag också det.
Det fick mig att tänka till för jag (för att vara ärlig) kan inte riktigt komma på några tillfällen på senaste tiden att jag skulle ha gjort det. Är jag helt omänsklig?
Jag tror (okej inte tror, vet) att alla faktiskt gör det men att man inte alltid är medveten om det.
Men en tanke som jag bara inte kan släppa är att vad betyder det egentligen att snacka skit?
Tänk själv, visst är det en svår fråga. Det kan faktiskt ha lite olika betydelser för olika människor. För vissa betyder det helt enkelt att man pratar om någon bakom ens rygg (men det kan ju vara vad som helst!) och för vissa betyder det att man skvallrar och säger saker man tycker att gör en person "dum", att nån "ser konstig ut" eller "beter sig konstigt".
Förstår ni vad jag menar?
Hursomhelt.
KRAM

Statistik

Var kommer dessa fyra läsare ifrån? o.O
Det enda jag vet är att Emma läser min blogg men haha vilka är resten? Men tack i alla fall för att ni läser!
KRAM


Improviserat eller improviserat?

Idag var jag med Emma i Norrnäs. Det var riktigt mysigt. Kommer verkligen att sakna Norrnäs om man kommer att sälja det. Det är ju världens härligaste ställe and you can't deny it. Haha det knäppa där var också att jag inte hade en aning om vad vi skulle göra där förrän vi faktiskt var där...
Hursomhelst så hade Tuuli frågat mig igår om vi kunde göra nåt idag men då hade jag förstås sagt att jag inte kunde eftersom jag skulle till Norrnäs. Men idag sms ade jag henne igen om vad vi skulle ha gjort idag och när och hon sa att vi skulle se Eric Saade kl halv 6 med några till så då märkte jag att jag visst skulle hinna till det så efter Norrnäs gick jag till Kungsan för att möta dom. Dom hade suttit där sen 12 och hade platser längst fram o.O Men aa och när konserten började fick jag veta att det var Rix FM festival och att flera artister skulle uppträda. Jahapp. Så den första var Mohombi (btw direkt när jag såg att han skulle sjunga Coconut tree var den fram med mobilkameran så att min kära kusin Ida skulle få se det sen!) och sen uppträdde även Loreen, Ne-Yo, Ulrik Munther mm. men jag hann inte se Eric Saade, MEN det gjorde inget för har redan sett honom uppträda en gång. =P
KRAM

Ny design på G

Nu har jag en ny design på G så därför ser bloggen lite ful ut för tillfället. =P

PEACE

Water for elephants

Idag var jag och såg filmen Water for elephants med min kära vän Elli. =)
Trodde filmen skulle vara helt lame och jaa.. Jag hade inte några stora förväntningar direkt men jag ger faktiskt 5/5 poäng till den! Eller 4,5/5 haha. Vet inte men det var RIKTIGT bra.
Haha det var en jätterolig tjej som satt bredvid mig och på ett ställe i filmen så gick det jättebra för huvudpersonerna men plötligt så hände något dåligt så tjejen som satt bredvid mig bara " FAN OCKSÅ" :D


Hal Holbrook Hal Holbrook poses for photographs at the premiere of his new film "Water For Elephants", held at the Ziegfeld in New York City.
Mannen på den här sista bilden spelade huvudpersonen Jacob (Robert Pattinson)
som gammal. Hihi vad gulligt :D Haha.

KRAM

Why does it all have to be so complicated...

Alltså jag orkar inteeee... Jag tror jag gör slut med mig själv. xD Hehe nej men varför ska allt vara så #@!£& komplicerat?! Gooosshh


Maybe your reason why all the doors are closed so you could open one that leads you to the perfect road

Jag gillar inte när folk dömer andra efter vad dom har hört andra säga om en person. T.ex om nån säger "åh alltså den där personen är så konstig och taskig och gör så blablabla.." och så bestämmer man sig bara för att ogilla den personen. Alltså jag tycker inte att man ska döma folk utan att man faktiskt vet något om den.
STOP JUDGING PEOPLE, PEOPLE!!
Lär känna personen ordentligt först.


Världens bästa syrra (Emma) och jag på nyårsafton.

KRAM


Inte pirates...

Tjuuh bloggen!!
Idag var jag och såg senaste Pirates of the Caribbean filmen. Den var bra, men det var inte Pirates of the Caribbean!!! Allting blev bara så fel när inte Keira Knightley och Orlando Bloom var med. Sen så var filmen lite löjlig ibland. Alltså, det var bra men det var inte den Pirates vi vill ha!
Nu får man helt enkelt bara hoppas att dom inte gör ännu än film för det skulle nog bara bli pinsamt... :S
Dom första tre var liksom bra, men nu var det enough. Punkt slut.



Mannen på den här sista bilden (Sam Claflin) är feta snygg! =D Haha.
Här kommer en bild på honom som inte är från Pirates:

KRAM

Rubriken ska stå här va...

Blähh har känt mig som världens sämsta vän på sistone... Eller hela sjuan faktiskt. Även om jag har försökt hela tiden så har det bara blivit fel. Försöker nog bara inte tillräckligt hårt...
Folk blir bara arga eller ledsna pga mig. Orkar intehh merrr...
DEPRIMERANDE menmen....


KRAMARRR

Teater

Jag har haft två teateruppspelningar den här veckan (måndag, tisdag) och jaa.. Det har väl gått bra =))
På tisdagen kom klassen och kollade och ja vad ska man säga, dom enda som faktiskt sa något bra om den var mina närmaste vänner och lärarna typ xD
Men åh nu kommer vi inte ha nån teater förrän efter sommarlovet!! =( Vad tröökkiigt.
Men jah jah.
Alltså tänk, utan teatern kanske jag fortfarande hade varit jätteblyg och tyst. Alltså jag är inte som jag var för kanske två eller tre år sen liksom.

KRAM


Länge sen

Hej bloggen!
Har saknat att blogga för jag har inte gjort det på sjuuukt länge. Men hursomhelst jag vill börja igen =))
Men då måste jag fixa ny design till den här bloggen också. Får se när jag hinner med detta. ;)
Kram

RSS 2.0