Det är kanske inte så svårt som det låter...

Ååååhhh vad jag är trött på mobbning!! Jag har sett och hört det! Det är inte kul.. Och när folk tror att dom är överlägsna och tror att dom äger hela jorden!! Jag menar, orka hålla på..!
Jag vet, det låter jättetöntigt när jag skriver så här men vad är det för fel på folk?! Vad vill dom egentligen få ut i det där?!
Jo, ska jag vara ärlig så vet vi nog alla vad dom vill få ut i det;
Dom vill ha uppmärksamhet och är själv så osäkra! Vissa till och mer påstår att dom vet vad mobbning är och aldrig skulle göra något sånt, men what the heck är det dom säger?!
Ingen skulle antagligen nånsin säga att dom mobbar nån om någon frågade och alla som mobbar fattar nog inte ens att dom gör det. Ingen mår bra av mobbning och därför tycker jag att man ska stå emot om man ser att någon blir mobbad, stå på den utsattas sida och säga emot dom som mobbar. Jag vet att det är svårt, men det känns så himla bra efteråt när man har hjälpt någon och stått emot, ja, då kan man faktiskt säga till sig själv att man precis har stått emot mobbning !
Japp, så enkelt är det. Eller är det? Testa själv om ni ser att någon blir mobbad. Det är ingen som skadas av att man står emot mobbning, jag lovar =)

RSS 2.0